Opel

Opel Zafira 1.4 TURBO 140k Start/Stop Innovation

Rok výroby

2018

Najazdené

177732 km

Palivo

Benzín

Prevodovka

Manuálna

Motor

1364 m3

Karoséria

Combi

VIN

W0VPE9EC5J1036761

Počet miest

7

8990 €

Uvedená cena je vrátane DPH.

Odpočet DPH:

Nie

O vozidle

Stav

Používané

Pohon

Predný

Počet dverí

5

Výkon

103 kw

Farba

Biela

Objem

1364 m3

Spotreba v meste

7.6 l/100km

Spotreba mimo mesta

5.3 l/100km

Spotreba kombinovaná

6.1 l/100km

Norma emisií

Euro 6

Výbava

7 sedadiel vrátane signalizácie nezapnutých bezpecnostných pásov v tre om rade a koberce do batožino, 7′ dotykový audiosystém 4.0 IntelliLink, Aktívne opierky hlavy vpredu nastavitelné v 2 smeroch, Dialkové ovládanie centrálneho zamykania, Elektricky ovládané a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá vo farbe karosérie, Koberec do batožinového priestoru, Komfortný volant, Kryt batožinového priestoru, Kryt batožinového priestoru pre Caravan, LED denné svietenie, LED zadné svetlá, Ovládanie audiosystému a tempomatu na volante, Parkovací asistent (senzory vpredu a vzadu), Predné hmlové svetlomety, Signalizácia nezapnutých bezpecnostných pásov v prvom a druhom rade, Signalizácia nezapnutých bezpecnostných pásov v tre om rade, Signalizácia nezapnutých predných i zadných bezpecnostných pásov, Sklopné zadné sedadlá delené v pomere 35/30/35, Systém OnStar, Systém kontroly tlaku v pneumatikách, Systém uvolnenia pedálov PRS, USB konektor, Volant potiahnutý kožou, Výškovo a pozdlžne nastavitelný volant, Výškovo nastavitelné sedadlo vodica, Výškovo stavitelné sedadlo vodica,

Ďalšia výbava

ABS, Airbagy, ESP, Bluetooth handsfree, Elektrické okná, Elektrické zrkadlá, Klimatizácia, Lakťová opierka, LED svetlomety, LED svietenie, Multifunkčný volant, Navigačný systém, Palubný počítač, Tempomat, Tónované sklá, Asistent rozjazdu do kopca, Hliníkové disky, Hmlovky, Stop&start systém, Svetelný senzor

Doplňujúce údaje

1.majiteľ, Ako nové kúpené v SR, Možná výmena, Servisná knižka, Úplná servisná história

Poznámka

VYMENENÉ ROZVODY !!!!

Sme tu, aby sme zodpovedali všetky vaše otázky

Ak tu nenájdete odpoveď, ktorú hľadáte, neváhajte nás kontaktovať priamo. Sme vždy pripravení vám pomôcť.

Áno, poskytujeme riešenia financovania, ktoré vám pomôžu pri kúpe požadovaného vozidla. Naši finanční experti s vami budú spolupracovať pri hľadaní najlepšieho balíka financovania, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

Ak chcete predať svoje ojazdené auto, ponúkame vám výhodný odkup v hotovosti. Prineste svoje vozidlo k nám a my posúdime jeho hodnotu a urobíme ponuku.

Sme veľmi hrdí na to, že zabezpečujeme kvalitu ojazdených áut, ktoré predávame. Každé vozidlo prechádza dôkladnou kontrolou, aby spĺňalo naše prísne normy kvality.

Odporúčame vám vyskúšať si akékoľvek vozidlo, o ktoré máte záujem, aby ste sa uistili, že spĺňa vaše očakávania. Kontaktujte nás a dohodnite si testovaciu jazdu podľa vlastného uváženia.

Zaujalo vás

toto vozidlo?

Scroll to Top