Škoda

Škoda Octavia Combi 2.0 TDI SCR Joy Plus

Rok výroby

2021

Najazdené

143954 km

Palivo

Diesel

Prevodovka

Manuálna

Motor

1968 m3

Karoséria

Combi

VIN

TMBJG7NX2MY027576

Počet miest

5

15990 €

Uvedená cena je vrátane DPH.

Odpočet DPH:

Nie

O vozidle

Stav

Používané

Pohon

Predný

Počet dverí

5

Výkon

85 kw

Farba

Biela

Objem

1968 m3

Spotreba v meste

4.2 l/100km

Spotreba mimo mesta

3.2 l/100km

Spotreba kombinovaná

3.5 l/100km

Norma emisií

Euro 6

Výbava

12 V zásuvka v batožinovom priestore, Chrómovaná mriežka chladica, Elektromechanická parkovacia brzda, LANE ASSIST asistent kontroly jazdy v jazdnom pruhu, LED predné hmlové svetlomety, LED zadné svetlá – základný variant, Lak ová opierka s odkladacou schránkou JUMBO BOX s výduchmi ventilácie pre cestujúcich vzadu, Osvetlenie batožinového priestoru, RKA+ – systém kontroly tlaku v pneumatikách, Schránka pre okuliare, Signalizácia nezapnutého bezpecnostného pásu vodica a spolujazdca, Tiesnové volanie – Emergency Call, Vyhrievané dýzy ostrekovaca celného skla, Výškovo nastavitelné a vyhrievané predné sedadlá manuálne nastavitelnými bedrovými opierkami, Škrabka na lad vo veku palivovej nádrže, 2-ramenný kožený multifunkcný volant, 2-ramenný kožený multifunkcný volant na ovládanie rádia a telefónu, Chrómová lišta v prednom nárazníku, DRIVER ALERT – asistent rozpoznania únavy, Dvojramenný multifunkcný kožený volant pre ovládanie rádia a telefónu, EASY START – Centrálne zamykanie s dialkovým ovládaním a štartovaním tlacidlom, Elektricky ovládané a vyhrievané vonkajšie spätné zrkadlá, FRONT ASSIST – výstraha pred kolíziou a podpora núdzového brzdenia PEDESTRIAN MONITOR (ochrana chodcov), KESSY GO – Centrálne zamykanie s dialkovým ovládaním a štartovaním tlacidlom, LIGHT AND RAIN ASSIST svetelný a daždový senzor, Maxi DOT – plnegrafický displej palubného pocítaca, Phonebox – bezdrôtové nabíjanie telefónu, Výškovo nastavitelné predné sedadlá s bedrovými opierkami,

Ďalšia výbava

ABS, Adaptívny tempomat, Airbagy, ASR, EBD, Isofix, MSR, Bluetooth handsfree, Klimatizácia, LED svetlomety, Parkovací asistent, Tempomat, Asistent rozjazdu do kopca, Kontrola mŕtveho uhla

Doplňujúce údaje

1.majiteľ, Garážované, Ako nové kúpené v SR, Možná výmena, Servisná knižka, Top stav!, Úplná servisná história

Poznámka

KUPENÉ V SR !!! 1.MAJ, SERVIS LEN AUTORIZOVANOM SERVISE ŠKODA !!!!

Sme tu, aby sme zodpovedali všetky vaše otázky

Ak tu nenájdete odpoveď, ktorú hľadáte, neváhajte nás kontaktovať priamo. Sme vždy pripravení vám pomôcť.

Áno, poskytujeme riešenia financovania, ktoré vám pomôžu pri kúpe požadovaného vozidla. Naši finanční experti s vami budú spolupracovať pri hľadaní najlepšieho balíka financovania, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

Ak chcete predať svoje ojazdené auto, ponúkame vám výhodný odkup v hotovosti. Prineste svoje vozidlo k nám a my posúdime jeho hodnotu a urobíme ponuku.

Sme veľmi hrdí na to, že zabezpečujeme kvalitu ojazdených áut, ktoré predávame. Každé vozidlo prechádza dôkladnou kontrolou, aby spĺňalo naše prísne normy kvality.

Odporúčame vám vyskúšať si akékoľvek vozidlo, o ktoré máte záujem, aby ste sa uistili, že spĺňa vaše očakávania. Kontaktujte nás a dohodnite si testovaciu jazdu podľa vlastného uváženia.

Zaujalo vás

toto vozidlo?

Scroll to Top