BMW

BMW Rad 5 GT 520d Gran Turismo

Rok výroby

2013

Najazdené

348662 km

Palivo

Diesel

Prevodovka

Automatická

Motor

1995 m3

Karoséria

Hatchback

VIN

WBAXC01030DZ96839

Počet miest

5

9990 €

Uvedená cena je vrátane DPH.

Odpočet DPH:

Nie

O vozidle

Stav

Používané

Pohon

Zadný

Počet dverí

5

Výkon

135 kw

Farba

Modrá

Objem

1995 m3

Spotreba v meste

6.2 l/100km

Spotreba mimo mesta

5.0 l/100km

Spotreba kombinovaná

5.5 l/100km

Norma emisií

Euro 5

Výbava

Aktívne opierky vpredu, DTC (Dynamic Traction Control), Držiak na nápoje, Hlavové airbagy vpredu a vzadu, Kolesá s pneumatikami RFT s možnos ou núdzového dojazdu a senzorom poruchy, Kotúcové brzdy vpredu a vzadu s vnútorným chladením, Oká na uchyt. predmetov v bat. priestore, Operadlá zadných sedadiel sklopné a delené 40:20:40 s delenou a sklápatelnou stenou oddelujúcou bat. priestor, Parkovacia brzda s funkciou podržania pri rozjazde, Predné sedadlá s elektricky nastavitelnou výškou a sklonom operadiel, Vzduchové pruženie s automatickou reguláciou výšky podvozku, Výškovo a pozdlžne nastavitelný stlpik riadenia, Zadné krajné sedadlá posuvné s nastavitelným sklonom operadiel,

Ďalšia výbava

ABS, Airbagy, Brzdový asistent, Centrálne zamykanie, EBD, Imobilizér, Isofix, Autorádio, Diaľkové ovládanie zamykania, Kožený interiér, Multifunkčný volant, Palubný počítač, Parkovací asistent, Tempomat, Tónované sklá, Vyhrievané zrkadlá, Dažďový senzor, Hmlovky

Doplňujúce údaje

1.majiteľ, Ako nové kúpené v SR, Možná výmena

Poznámka

Sme tu, aby sme zodpovedali všetky vaše otázky

Ak tu nenájdete odpoveď, ktorú hľadáte, neváhajte nás kontaktovať priamo. Sme vždy pripravení vám pomôcť.

Áno, poskytujeme riešenia financovania, ktoré vám pomôžu pri kúpe požadovaného vozidla. Naši finanční experti s vami budú spolupracovať pri hľadaní najlepšieho balíka financovania, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

Ak chcete predať svoje ojazdené auto, ponúkame vám výhodný odkup v hotovosti. Prineste svoje vozidlo k nám a my posúdime jeho hodnotu a urobíme ponuku.

Sme veľmi hrdí na to, že zabezpečujeme kvalitu ojazdených áut, ktoré predávame. Každé vozidlo prechádza dôkladnou kontrolou, aby spĺňalo naše prísne normy kvality.

Odporúčame vám vyskúšať si akékoľvek vozidlo, o ktoré máte záujem, aby ste sa uistili, že spĺňa vaše očakávania. Kontaktujte nás a dohodnite si testovaciu jazdu podľa vlastného uváženia.

Zaujalo vás

toto vozidlo?

Scroll to Top