Škoda

Škoda Rapid 1.2 TSI Active

Rok výroby

2013

Najazdené

120916 km

Palivo

Benzín

Prevodovka

Manuálna

Motor

1197 m3

Karoséria

Hatchback

VIN

TMBAM6NH9D4026900

Počet miest

5

6290 €

Uvedená cena je vrátane DPH.

Odpočet DPH:

Nie

O vozidle

Stav

Používané

Pohon

Predný

Počet dverí

5

Výkon

63 kw

Farba

Šedá/ sivá

Objem

1197 m3

Spotreba v meste

6.5 l/100km

Spotreba mimo mesta

4.4 l/100km

Spotreba kombinovaná

5.1 l/100km

Norma emisií

Euro 5

Výbava

Airbag pre vodica a spolujazdca s predpínacmi bezpecnostných pásov, Hlava radiacej páky PUR bez plakety, Mechanicky nastavitelné vonkajšie spätné zrkadlá v ciernej farbe, Nárazníky lakované vo farbe karosérie, Odkladacia priehradka pod sedadlom spolujazdca, Odkladacia schránka pred spolujazdcom, Oká na uchyt. predmetov v bat. priestore, Osvetlenie batožinového prietoru (Combi a Sedan aj Classic), Pelový filter, Predný stierac AERO, Rozšírené opatrenia pre ochranu chodcov, Signalizácia nezpnutia bezpecnostného pásu vodica a spolujazdca, Stredová konzola so zásuvkou na 12V + držiaky na nápoje, Tretie brzdové svetlo, Vonkajšie spätné zrkadlá a klucky dverí cierne, Vyhrievané zadné sklo, Výškovo nastavitelné sedadlo vodica, Zadné sedadlá delené a sklopné, Zvuková signalizácia nevypnutých svetiel, Štvorramenný volant,

Ďalšia výbava

ABS, Airbagy, ASR, Centrálne zamykanie, EBV, ESP, Imobilizér, Isofix, MSR, Elektrické okná, Klimatizácia, LED svietenie, Palubný počítač

Doplňujúce údaje

1.majiteľ, Ako nové kúpené v SR, Možná výmena, Servisná knižka, Úplná servisná história

Poznámka

Sme tu, aby sme zodpovedali všetky vaše otázky

Ak tu nenájdete odpoveď, ktorú hľadáte, neváhajte nás kontaktovať priamo. Sme vždy pripravení vám pomôcť.

Áno, poskytujeme riešenia financovania, ktoré vám pomôžu pri kúpe požadovaného vozidla. Naši finanční experti s vami budú spolupracovať pri hľadaní najlepšieho balíka financovania, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

Ak chcete predať svoje ojazdené auto, ponúkame vám výhodný odkup v hotovosti. Prineste svoje vozidlo k nám a my posúdime jeho hodnotu a urobíme ponuku.

Sme veľmi hrdí na to, že zabezpečujeme kvalitu ojazdených áut, ktoré predávame. Každé vozidlo prechádza dôkladnou kontrolou, aby spĺňalo naše prísne normy kvality.

Odporúčame vám vyskúšať si akékoľvek vozidlo, o ktoré máte záujem, aby ste sa uistili, že spĺňa vaše očakávania. Kontaktujte nás a dohodnite si testovaciu jazdu podľa vlastného uváženia.

Zaujalo vás

toto vozidlo?

Scroll to Top