Toyota

Toyota Corolla 1.6 l Valvematic Active Trend+ LED MDS

Rok výroby

2018

Najazdené

178362 km

Palivo

Benzín

Prevodovka

Automatická

Motor

1598 m3

Karoséria

Sedan

VIN

NMTMBE3JEX0R23897

Počet miest

5

11490 €

Uvedená cena je vrátane DPH.

Odpočet DPH:

Nie

O vozidle

Stav

Používané

Pohon

Predný

Počet dverí

4

Výkon

97 kw

Farba

-

Objem

1598 m3

Spotreba v meste

7.3 l/100km

Spotreba mimo mesta

4.6 l/100km

Spotreba kombinovaná

5.6 l/100km

Norma emisií

Euro 6

Výbava

Aktívne opierky hlavy, Automatické vypnutie svetiel AutoCut, BI-LED svetlomety, Deaktivácia airbagu spolujazdca, Držiak na nápoje, Držiaky fliaš v predných a zadných dverách, Externý vstup Aux-In/USB, Hlavové predné a zadné airbagy, Indikácia zapnutia bezpecnostných pásov, Integrovaná anténa v okne, Komfortné blikanie – trojblik, Kožou obšitý volant a hlavica radiacej páky, Lišta na hrane veka batožinového priestoru, Nárazníky lakované vo farbe karosérie, Odkladacia schránka pred spolujazdcom s osvetlením, Ovládanie audiosystému na volante, Ovládanie palubného pocítaca na/pri volante, Pelový filter, Sklápací klúc s otváraním batožinového krytu s dialkovým ovládaním (2×), Spätné zrkadlá – elektricky ovládané a vyhrievané vo farbe vozidla s integrovanými smerovými svetlami, Systém oneskoreného zhasnutia svetlometov FMH, Toyota Safety Sense • Predkolízny bezpecnostný systém (PCS) • Systém opustenia jazdného pruhu (LDA) s ovládaním na volante • Automatické dialkove svetlá (AHB), Trojbodové bezpecnostné pásy vpredu (2×) a vzadu (2×), Vyhrievané zadné sklo, Výškovo a pozdlžne nastavitelný volant, Zadné kombinované svetlá LED,

Ďalšia výbava

ABS, Airbagy, Centrálne zamykanie, EBD, Imobilizér, Parkovacia kamera, Bluetooth handsfree, Elektrické okná, LED svietenie, Parkovací asistent, Posilňovač riadenia, Tempomat

Doplňujúce údaje

1.majiteľ, Garážované, Ako nové kúpené v SR, Možná výmena, Servisná knižka, Top stav!, Úplná servisná história

Poznámka

Sme tu, aby sme zodpovedali všetky vaše otázky

Ak tu nenájdete odpoveď, ktorú hľadáte, neváhajte nás kontaktovať priamo. Sme vždy pripravení vám pomôcť.

Áno, poskytujeme riešenia financovania, ktoré vám pomôžu pri kúpe požadovaného vozidla. Naši finanční experti s vami budú spolupracovať pri hľadaní najlepšieho balíka financovania, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

Ak chcete predať svoje ojazdené auto, ponúkame vám výhodný odkup v hotovosti. Prineste svoje vozidlo k nám a my posúdime jeho hodnotu a urobíme ponuku.

Sme veľmi hrdí na to, že zabezpečujeme kvalitu ojazdených áut, ktoré predávame. Každé vozidlo prechádza dôkladnou kontrolou, aby spĺňalo naše prísne normy kvality.

Odporúčame vám vyskúšať si akékoľvek vozidlo, o ktoré máte záujem, aby ste sa uistili, že spĺňa vaše očakávania. Kontaktujte nás a dohodnite si testovaciu jazdu podľa vlastného uváženia.

Zaujalo vás

toto vozidlo?

Scroll to Top